Det närmar sig

Nu åker bröllopstavlan med flyttlasset. Lägenheten blir mer och mer tom medan huset fylls med grejer. Idag monteras det i badrummet och hallen tapetseras. Snart är det dags att ta bort golvpappen som skyddat golvet i kök och badrum och börja städa där för inflytt. Välkomst-skylten sitter uppe, snart sitter vi där kring vårt köksbordet och fikar och kikar ut över trädgården. Jag längtar!

Flytt

Nu är vi verkligen i flytt-taget samtidigt som vi färdigställer renoveringen. Vi skruvar handtag, fogar, städar, installerar och bär massor utav grejer. Tänk vad mycket som ryms i en liten tvåa. Nu har vi ett helt hus att fylla (samtidigt som alla rum inte kommer användas till en början eftersom de ska renoveras). I helgen är både mina svärföräldrar och min mamma här och hjälper oss. Dessutom får vi hjälp av många vänner! Fortsättning följer...

Full fart

Här är livet bra fast regnet öser ner. Min fina mamma har kommit för att hjälpa oss med flytt och städ. Ikväll bjöd hon på småländska kräftor, som jag längtat! Nu är det verkligen slutspurt i huset. Idag kom diskmaskinen på sin plats, hallgolvet är färdigt och bänkskivan i köket är oljad. Dessutom har mamma och jag kört de första flyttlassen. Nu väntar intensiva dagar med bygge, flytt, städ och konfirmationsavslutning i kyrkan. Man känner att man lever!