Nagellack

Just nu älskar jag att ha färgglada naglar. Det gör mig glad, känns vårigt och snyggt! Jag har alla möjliga märken på mina nagellack och tycker faktiskt oftast att de billiga är bättre än de dyra. Mitt bästa kommer från hm och är köpt för en tia. Just det här är från Mavala. Fint va?

Ungdomskören

I helgen hade vi övningsdag med ungdomskören eftersom vi ska ha konsert hemma i kyrkan 4 maj. Det var en fantastisk fin vårdag så vi tog paus ute på kyrkans nybyggda altan som bjöd på sjöutsikt eftersom ån är översvämmad. Vad skönt det är när solen börjar värma och man kan njuta i solen. Körövningen gick jättebra, kören är så otroligt duktig, och det ska bli så roligt att få ha konsert på hemmaplan. Välkommen!

Vårtecken

Nu är vår tomt snöfri och vårtecken börjar kika fram i form av blommor. Igår hade vi världens effektivaste dag. Jocke klippte träd, vi tömde hela vårt blivande sovrum på saker, J var på tippen och slängde gamla frysar, garderober och annat skräp, jag rensade, strukturerade och städade i källaren och i hela huset, J och Jakob tömde hela sovrummet på tapeter, plastmatta, lister och tog bort den lilla skrubben med fönster som fanns så att rummet blir större och ljusare. Så mycket gjort på en och samma dag! Nöjda! Kanske berodde vår effektivitet att vi var mobilfria (eller berövade) hela dagen eftersom telenätet inte funkade. Inget störde, det var bara att jobba på!