Full fart

Livet är som ni kanske märkt oftast ganska intensivt. Men många gånger är det självvalt! Som idag till exempel. Direkt från kursen åkte jag till kyrkan för att vara med på scouterna. Och direkt därifrån hem till oss på monopol-afton. Här spelas det fortfarande men jag har åkt ut! Nu väntas en helg med tonår, musikcafé, lägerbålsgudstjänst (spännande va? Välkommen till Björkbackskyrkan kl 11 på söndag) och examen i "lust att leda-kursen" som jag gått. Mycket på gång, men det funkar ju när man trivs med livet! Och jag lovar, jag vilar emellanåt. Sov säkert fyra timmar på hemvägen idag. Tur att min man gillar att köra bil!

Ungdomsledardagar

Haft fantastiska dagar på Munkaskog utanför Habo där jag varit på ungdomsledardagar. Så värdefullt, skönt och viktigt att få komma iväg några dagar för att fyllas på med ny energi, få bra undervisning, tid att umgås med Jesus och med människor som befinner sig i samma situation som mig, få tid till att prata djupt och att spela spel och bara prata strunt. Så gott att få sjunga lovsång, be och få maten serverad utan att vara ansvarig för ett endaste dugg. Det är lyx! När jag pratar med andra ungdomsledare inser jag att jag jobbar i en fantastisk församling som tar hand om oss så bra. Som ger oss tid till vila, som uppmuntrar och stöttar och ger oss energi och glädje att vilja fortsätta. Tack till alla er! En annan lyx under dagarna var att jag kunde åka hem till syster med familj på spontan-middag. Ååå vad jag njöt av att bara kunna komma förbi, dela vardagslivet, läsa läxan med systersonen och få prata över en kopp the. Tänk om jag kunde få ha det så jämt! Samtidigt vet och känner jag att det inte är där jag ska va'. Gud vill inte ha mig där. Inte just nu! Jag får helt enkelt passa på att njuta så mycket jag kan när jag träffar familjen. Och vara tacksam för de stunder vi får!

Örebro

Besökte Adam i Örebro igår. Så kul att ses och prata ikapp tiden, äta tacos och se hans lilla studentlya. Vi saknar honom i Örbyhus! Eftersom Örbyhus är så litet är det ganska självklart att man flyttar därifrån om man inte väljer att plugga eller jobba i Uppsala eller Gävle. Tur att man kan komma och hälsa på! Dessutom blev jag och J lite nostalgiska, det är ju trots allt staden där vi skapade vårt gemensamma liv. Det var i Örebro vi köpte vår första lägenhet, där byggde vi upp ett gemensamt liv med vänner och församling och där bodde vi som nygifta! Imorse serverades det "Martina-frukost". Marabou-choklad och mackor, mums! Helt klart en bra start på en ny dag. Tack Adam!