Sommar och huvudvärk

Det är så härligt att få komma hem och mötas av svensk sommar. Det är så varmt att man kan gå i klänning och ligga i solstolen i trädgården. Det doftar sommar av syren, min favorit eftersom den brukade betyda skolavslutning och sommarlov när den blommade i trädgården när jag var yngre. Något som inte är lika härligt är huvudvärken jag haft senaste dygnet. Det dunkar i huvudet och jag har så ont. Jag tycker huvudvärk är obehagligt! Kanske vattenbrist? Eller sockerbrist efter all sockerkonsumtion under semestern? Jag försöker kurera mig med allt tänkbart. Huvudvärkstabletter, massor av vatten, läsk och chips. Hoppas på det bästa! Nu ska jag dessutom ladda inför kvällens tonårs-avslutning. Det blir kul och förhoppningsvis huvudvärks-fritt.

Utomlands!

Precis hemkommen efter en helt fantastisk vecka utomlands med min älskade man. Vi bokade en sista-minuten och hamnade på ett fyrstjärnigt sporthotell. Så dagarna har bestått av sol, bad, träning, bokläsning och goda middagar. Vi har verkligen njutit och haft det så bra!

Nu blomstrar det!

Det är så otroligt vackert och skönt ute. Sommaren är här och jag njuter! Hela dagen har jag känt mig lycklig över det fina vädret, att jag har en trädgård som blomstrar och där jag kan plocka rabarber för att göra paj, att få bjuda grannarna på fika i vår trädgård och cykla till affären i kortbyxor. Jag har verkligen längtat! Det är en häftig känsla att få ha sitt egna hus, att gå ut i trädgården, känna att solen värmer och se hur det blomstrar och växer! En sak är säker: Gud är god!