Inspelning!

Hela förmiddagen har vi ägnat åt att spela in i studion med ungdomskören. Det är så roligt och de är verkligen fantastiskt duktiga! Nu är tre låtar inspelade, ska bli väldigt kul att få höra slutresultatet när det är mixat och kompet är pålagt. Nu är jag så trött! Vad passar väl då bättre än att beställa pizza från byns nya pizzeria som enligt mig gör de godaste pizzorna!? Efter pizzan ska vi på musikal i Tierp och sen väntar adventsmys hemma hos oss. Livet är bra!

Adventstid

Adventsstjärnor och adventsljusstakarna är på plats och för första gången i år känner jag julkänlsor. Min man är väldigt nitisk med att man inte får tjuvstarta, varken med ljusstakar, glögg eller pepparkaka. Men nu, äntligen! Nu ser jag fram emot en fin adventshelg med tonår, inspelning med ungdomskören, gudstjänst och adventsmys!

Mustasch

Såhär kul kan man ha på kontoret en sen kväll med fina vänner! Mustasch-pennan har jag fått av min syster. Mustasch är väl ganska inne just nu?
Sitter på tåget mot Tierp för att ha konfa. Vår konfa-grupp är fantastisk! Jag ser fram emot varje torsdag då vi ses för att fika, dela livet, ha undervisning och andakt tillsammans. Ikväll ska vi dessutom på teater med hela gruppen. Lär bli kul! Nu är det dags att stiga av tåget, vi hörs!