Efter helg kommer måndag.

Helgen har verkligen varit bra! Full fart både i kyrkan och hemma. Konfirmationen var fantastisk och jag kände mig verkligen både stolt, glad och tacksam! Tänk att få följa ett gäng tonåringar ett helt år, vecka efter vecka. Att få lära känna, se utvecklingen och ha roligt ihop, det har varit härligt! När vi inte varit i kyrkan har vi haft huset fullt med folk. Vi har pratat, spelat spel, ätit toast efter midnatt, lyssnat på 90-talsdängor, sjungit högt och glatt, ätit pizza, kollat på film och bara haft det bra. Så många fina och sköna människor fyller vårt liv! Ni är fantastiska! Nu är det måndag och vi är lediga. Att få börja dagen med att sova tills man vaknar och sen äta nybakade scones framför Nyhetsmorgon, det är en perfekt start på dagen för mig. Nu ska jag njuta, ta det lugnt och vila. Det behöver jag!

I förbifarten...

Full fart denna helg! Precis hemkommen från årets konfa-fest med konfirmander, fluddrar, föräldrar och syskon. Jag känner mig så enormt välsignad, tacksam och lycklig! Nu väntar häng med sköna människor i vårt hus. Ååå vad bra vi har det!

Hej från bilen!

Jag är på väg hem från en kursdag i Härnösand. En dag som handlat om att följa Jesus, att vara hans lärjunge och att träna sig i att bli mer lik honom. En stor utmaning! Dagen har verkligen varit givande och jag tar med mig mycket av det som sagts hem. Det är så inspirerande att höra på föreläsning och att sen få dela livet med dem som är i samma arbetssituation som sig själv. Ja ni, ungdomsledare är nog världens bästa jobb!