Vi har det bra!






Vid den här tiden på året brukar jag vara fullt uppe i nyårsläger. Dagar då jag får hänga med våra fantastiska ungdomar, sova alldeles för lite, gå på bra gudstjänster och samlingar och njuta av att vara tillsammans med ett hundratal fantastiska människor över nyår. I år ser det annorlunda ut! Jocke är på läger medan jag valde att stanna hemma. Vi kände att det inte gick att dra med lille Ebbe på läger när han är såhär liten. För att fördriva tiden på bästa sätt och inte längta och deppa ihjäl mig hemma bestämde jag mig för att åka till min älskade familj i Småland. Och jag måste säga att familjen är väldigt bra på att distrahera mig från saknaden av läger. Här får vi massor av kärlek och omsorg! Ebbe blir ständigt ompysslad av sina kusiner och mostrar och jag får chansen att duscha precis hur länge jag vill och klä på mig i lugn och ro. Rena lyxen! (Inte visste jag att det skulle kännas lyxigt innan jag fick barn.) Igår fick jag en helkväll med mina systrar och svågrar och det bjöds på italiensk buffé och spelkväll, helt i min smak! Det enda som fattas mig är min älskade man. Men jag vet ju att han behövs och har det bra på lägret! Nu ska jag fortsätta njuta av familjetid och lugna dagar. Och att fira in det nya året såklart!

Strålande vinter!






Det har sannerligen varit en skön jul. Visst funderade man på hur det skulle gå med två bebisar och en treåring men det gick riktigt bra. Vi har passat på att slappa mycket och bara ha det skönt. Vädret har varit fantastiskt vilket har gjort att vi tagit oss ut på sköna promenader varje dag. Dessutom har vi åkt spark (något jag aldrig gjort innan jag flyttade norrut. I Örbyhus åker tanterna spark till Ica. Det ni!) och verkligen njutit av vintervädret. Det har lite känts som att vara med på film. Lite för vackert och härligt för att vara sant. Bara det att det faktiskt var på riktigt! Gud är god helt enkelt!

Julefrid


Julfriden forsätter. Vi går promenader i snön, äter massor av god mat och godsaker, spelar spel,
vilar och umgås. Ebbe verkar redan ha förstått det där med selfies. Han ler så glatt när jag tar fram telefonen! Vi får faktiskt väldigt många leenden just nu. Han följer med blicken, ler ofta när vi pratar med honom och har till och med börjat jollra lite. Det går så otroligt snabbt! STOPPA TIDEN! Jag måste verkligen försöka fånga varenda dag nu och njuta av vår lilla bebis. Snart är han stor och mammas pussar är inte lika populära längre. Jag är så glad att få vara Ebbes mamma, att jag får vara hans trygghet och att jag får bebismysa precis hur mycket som helst. Det är ren lycka!