Vår älskling!



Den här lille killen har mitt hjärta! Vaknar alltid med ett leende och är för det mesta på väldigt bra humör. Idag invigde han sina nya jeans som han fått av farmor. Visst är de fina? Ebbe tar sig bakåt och runt, runt men inte framåt än så länge. Jag är så otroligt tacksam för varje dag, varje framsteg, varje leende. 

Denna dagen - ett liv!

Några sekunder efter att vi slog upp ögonen imorse och insåg att solen sken bestämde vi oss för att åka till vårt paradis: Harskär. Det gjorde vi helt rätt i för vilken dag vi haft!
Äntligen är sommarvärmen här och vi har njutit på bryggan hela dagen. Några fina vänner, som det var alldeles för längesen vi träffade, kom förbi och fikade. Ebbe var lycklig att få träffa farmor och farfar igen - såklart!
Solen värmde och vindarna var varma! Vi tog en tur på havet och Ebbe premiär-åkte den "stora" båten. 
Såna här dagar njuter vi verkligen! Jocke älskar, och då menar jag verkligen älskar, att åka båt. 
Svärfar följde med oss i båten. Jag tror att han njöt lika mycket som oss!
Ebbe verkade också njuta. Han vaggades av vågorna och somnade gott i min famn.
Eftersom värmen och solen höll i sig långt in på kvällen åkte jag och Jocke själva med båten en sväng. Lycka att få dejta mannen i mitt liv!
Jag stod upp hela båtturen bara för att det kändes så härligt. Vinden blåste i håret och jag tackade Gud för att vi får ha det så bra. Vilken välsignelse!

Världens bästa läger - som vanligt!

Vi har varit på tonårsläger hela veckan och haft det sådär fantastiskt som bara lägerveckor kan vara. Jag känner mig så tacksam och glad att jag får vara med! Att jag som är både morsa och närmare 30 (!) får hänga med alla fina ungdomar en hel vecka. Det funkade över förväntan att ha med Ebbe som blev allas lille älskling och maskot, såklart! Han har fått så mycket kärlek!
Dagarna har som vanligt rusat iväg. Vi har ätit massor av mat, träffats i våra smågrupper, varit på seminarier, hängt utanför kiosken och målat naglarna på aktivitetstiden.
På kvällarna har vi firat gudstjänst! Gud har som alltid varit närvarande och påtaglig och nu känner jag mig påfylld, laddad och redo att anta utmaningen att vara ett ljus och sprida Jesus kärlek vidare när jag kommer hem.
En kväll firade vi gudstjänst ute. Väderprognosen hade lovat regn hela dagen. Istället fick vi njuta av en vacker solnedgång och fira nattvard vid vattnet. Gud är god!
Sista kvällen bjöds det på finmiddag med temat "tv-serier". Vår familj var utklädda till "Svensson Svensson". 
Så avslutade vi enligt tradition lägret med disco natten lång. Jag som tänkt lägga mig tidigt stannade uppe till 3 eftersom jag bara inte kunde gå och lägga mig. Jag satt på en stol på discot och tittade på alla som dansade och gav järnet så att svetten rann. Att få se all glädje och energi fick mitt hjärta att svämma över av tacksamhet. Vilka härliga deltagare! Vilka fantastiska ledare! Hjärtat är fyllt av glädje, tacksamhet och kärlek. Allt detta bär jag med mig hem med känslan som alltid infinner sig: "bästa lägret någonsin!"