Gospelfestival

Ett snabbt hej! Jag är ju med och sjunger på Gospelfestivalen i Gävle denna helg vilket är hur roligt som helst. Känner mig överlycklig att få stå i "min" kyrka och sjunga tillsammans med 350 andra sångerna så det sjuder av sång och liv. Så många duktiga människor och sångare - jag blir inspirerad och tacksam att få vara med! Imorgon har vi förmånen att ha Bryant Jones och kören Chosen från Chicago med oss i gudstjänsten, då även jag ska leda lovsång. Efter det bär det av mot konserthuset i Gävle för rep inför kvällens konsert kl 18. Köp biljetter och kom - det kommer bli fantastiskt! 

Goda vänner


På väg hem från Gävle efter att ha övat gospel inför helgens gospelfestival som jag ska vara med på. Ska bli spännande att få sjunga i kör med hundratals (!) andra & att få vara med och bli inspirerad. Så glad för det. Men gladast är jag över att ha haft älskade Elin och Frida på besök i ett dygn. Att få ha dem i vår soffa, att få skratta högt och mycket, prata allvar så tårarna kommer, spela spel och bara va - det älskar jag! Dessa två saknar vi verkligen att få ha i vår vardag och därför njuter vi så av att få ha dem hos oss en stund. Tack älskade vänner att ni förgyller vårt liv. Ni betyder så mycket! 

Glad & peppad kl 7

Såhär lycklig såg jag ut igår morse vid 7-tiden. Var tvungen att fota mig själv för att komma ihåg att man kan vara såhär glad och peppad fast man haft flera dåliga nätter och egentligen är jättetrött. Anledningen var att jag på väg till Gävle för att hålla i en musikfrukost. En frukost där vi pratade om "musikens roll i gudstjänsten" och fick mötas för att prata, önska, samtala och försöka komma fram till vad vi önskar med församlingens musikliv. Jag hade gissat att det skulle komma kring 20 så när vi räknade till 50 (!) kände jag mig väldigt glad och tacksam. Sånt här är ju så kul! Tänk att få skämma bort med lyxfrukost, hålla föredrag och ta del av samtalen mellan människor - det är en perfekt kombination enligt mig. Varför är det så viktigt att prata om "musikens till i gudstjänsten"? Jo, därför att det är just musiken och sången vi oftast bär med oss. Det är sångerna som går på repeat i vårt huvud, det är sångtexterna som vi bär med oss hem och ut i livet. Just därför är det så viktigt att reflektera vad vi sjunger och varför vi sjunger. Jag tänker att sång och musik påverkar oss så mycket mer än vi tror. Så glad att frukosten blev lyckad och att jag får hålla på med det som är så kul. Nu sitter jag på tåget igen, mot Gävle och gudstjänst. Önskar er alla en fin söndag! Kom ihåg att det finns en Gud som älskar dig gränslöst, precis som du är, och som skapat dig fullkomligt underbar. Du är fantastisk! ❤️