Löjligt lycklig

(null)

Kände mig precis så där löjligt lycklig som jag ser ut på bilden när jag cyklade till jobbet imorse. Kombinationen att just kunna cykla till jobbet, solen som värmde, cykelhjälmen som jag äntligen köpt, sista arbetsdagen innan semestern och att hela stan doftade kaffe kunde inget annat än att göra mig glad. Nu är arbetsdagen avklarad, semestern är här och Sverige har tagit sig vidare till åttondelsfinal i fotbolls-VM. En riktigt bra dag! Nu väntar sex veckors semester och jag ska njuta av att koppla ner och att koppla av med dem jag tycker om. Kanske hinna läsa någon bok, åka massor av båt, spela spel, vara tillsammans med Jocke och barnen, träffa vänner och familj, plocka blåbär, fika på Böna café, ja listan kan göras lång. 

Midsommar!

(null)

Vi firade midsommar i Harkskär med Jockes familj. När vi kom på förmiddagen var det blåsigt och regnigt. Jag drog ändå med mig Jocke ut för att föreviga oss på bild. Kände mig så fin i min nya sommarklänning och med blommor i håret. (praktiskt med plast-krans som jag fyndade på Ur&Penn)

(null)

Vi två! I sommar firar vi nio år som man & fru. Så tacksam för oss. 

(null)

Och såklart också så tacksam för att vi välsignats med dessa två pojkar. Ebbe och Olle, våra älsklingar! 

(null)

Midsommarlunchen fick ätas inne med tända ljus. Midsommarafton borde vara Sveriges nationaldag! 

(null)

Ebbe hade kul med sin kusin Emilio.

(null)

Min svägerska hade gjort världsgod silltårta!

(null)

Efter lunchen ändrades plötsligt vädret och när vi kom fram till det lokala midsommarfirandet i Utvalnäs byttes 13 grader och regn mot sol och 20 grader. Helt fantastiskt! 

(null)

Vi tittade på ringdansen och när det tävlades i både limbo och säckhoppning. Olle ville helst gå runt på gräsplanen och försökte få fatt på godispåsarna han såg. Det kommer bli MYCKET svårare att hålla honom från godsaker än vad det varit med Ebbe. 

(null)

I farmors famn var Olle också nöjd, såklart!

(null)

Ebbe upplevde sin allra första fiskdamm och gjorde där med riktig godispremiär. Fram tills nu har han bara smakat choklad. Att smaka klubba var spännande!

(null)

Hemma i Harkskär igen fortsatte solen att lysa en stund till och Olle fick göra det han älskar mest, stå vid vattentunnan och leka. En fin midsommarafton! 

Heja Sverige!

(null)

(null)

(null)

(null)

Tänk att jag får vara mamma till världens sötaste mini-supporters. De är sååå fina i sina små Sverige-dräkter. Olles fick vi av Liberos poängklubb (som man får när man handlar blöjor) och Ebbes köpte vi på Stadium. Nu ser vi på andra Sverige-matchen i Harkskär. Olle sover redan och Ebbe sitter med paddan. Vi äter jordgubbar och choklad och känner att semesterkänslan börjar infinna sig. En vecka kvar, sen 6 veckor ledigt!