Påskveckan

(null)

Har så många fina bilder och minnen att dela. Veckan innan påsk kom min mamma och systerdotter Lisa hit på besök. Det betyder så mycket att få besök av familjen, att de prioriterar och tar sig tid att komma. Så värdefullt både för mig och barnen. Jag passade på att ta ledigt från jobbet så vi kunde vara tillsammans hela dagarna. Njöt av att få umgås, att få maten serverad av mamma och se Lisa leka med barnen, de älskar henne!

(null)

Åkte ut till Harkskär och åt lunch hos mina svärföräldrar och gick en sväng till Harkskärsstranden för att kasta sten. 

(null)

En riktig favoritgrej för Ebbe och Olle! Tack för att ni kom och förgyllde våra dagar, mamma och Lisa.

(null)

På skärtorsdagen var barnen i Harkskär så att jag kunde bjuda Jocke på dejt. Fantastisk känsla att få sitta i solen på ett café och bara ha det bra, att få strosa i affärer, äta middag och gå på konsert. Gävle är ju faktiskt en riktigt trevlig stad!

(null)

På långfredagen fyllde Olle 2 år. Vi försöker gratta honom på morgonen men allt han ville vara att gå in till farmor och farfar. "Farfar, farfar" ropade han när han vaknade. De har verkligen en speciell relation! Olle fick en trehjuling och skjutsades runt av farfar. Så härligt att se!

(null)

Det var underbart väder så vi var ute mest hela tiden. Olle älskar att leka i sandlådan, att gunga och åka rutchkana, spela boll och att kasta stora stenar i vattentunnan. Han är snabb och rörlig och reser sig nästan alltid när han ramlar, en riktigt tålig liten kille. Och busig är han, kan tex flina upp sig och stoppa sten i munnen. 

(null)

Ebbe har kramats med farmor och njutit av få vara i Harkskär. Höjdpunkten var att få sova inne hos farmor och farfar, så härligt att se honom så lycklig. 

(null)

Äntligen var det dags för premiärturen med båten, så underbart. Kallt men härligt! Ser fram emot sommaren och alla våra otaliga båtturer.

(null)

Födelsedagsfika i solen! 

(null)

Påskdagen firade vi såklart i kyrkan! Sen tog vi en lugn dag hemma på måndagen och förundrades över att man kunde vara ute i shorts och linne. Från snö till sommar på typ en vecka. Tacksam för ledighet tillsammans med familjen!

Ikväll hos oss

(null)

Just nu: ljummen vårkväll i vår trädgård. Lek i lekparken efter middagen. Glada barn (hurra!) som susade fram på sina sparkcyklar. Naturen som börjar grönska i full fart. Solen som värmer. Så ljuvligt!

(null)

Tacksam över mina fina pojkar, över vårt gröna huset och livet vi får leva. Hej våren, jag har verkligen längtat efter dig!

Längtar efter Hönö!

(null)

När det är snöstorm i april (!) blir längtan efter årets bästa vecka ännu större. Varje sommar åker vi till Hönö och Hönökonferensen, hyr ett hus med våra vänner och njuter av en härlig vecka på västkusten. 

(null)

Känns alldeles perfekt att vi blir 9 vuxna på 2 barn i sommar. Barnen älskar denna vecka lika mycket som oss. Här finns många att leka med när vi hänger hemma i huset och på stranden och jag och Jocke får njuta av sena kvällar med huset fyllt av folk medan barnen sover.

(null)

Förra året lärde sig Olle att gå på just Hönö. Äntligen! I år kommer det bli något helt annat eftersom Olle båda kan springa och prata, det ser jag fram emot.

(null)

För Ebbe är det dags att börja gå på barnmöten och de roliga aktiviteter som det finns för barn under veckan. Men det Ebbe allra helst vill göra är att äta glass!

(null)

Jag längtar att få strosa vid hamnen. Äta glass med barnen, strosa i affärerna och titta på båtarna.

(null)

Båtar är ju något som alla i vår familj älskar. Förra året fick Jocke och Ebbe gå ombord på ett stort segelfartyg, spännande för både stor och liten.

(null)

Mest av allt längtar jag efter min favoritbulle på Aleks. Den är såååå god, ni ser ju hur jag njuter!

(null)

Och så längtar jag såklart att få hänga med våra fina vänner. Låt tiden gå fort till juli!

Foto: Stina Hjelm. www.fintva.com