Cykeltur i sommarvärmen

(null)

Vilken sanslös sommarvärme vi har! Man förstår ju inte riktigt att det är sant så här i slutet av augusti. Var det ens så här varmt i sommar? Jag passade på att sluta en timme tidigare idag för att komma hem till Jocke och barnen. Efter middag ute tog jag och barnen en cykeltur medan Jocke åkte iväg på planeringskväll i kyrkan. Vi cyklade för att kika in hur det går med byggnationen av nya förskolan. Där är det fortfarande bara ett stort hål. Barnen tycker det är så spännande!

(null)

Sen cyklade vi vidare till Coop för att köpa glass. Tänk att något så enkelt kan göra barnen så lyckliga. Härlig vardagslyx! Vi satte oss på parkbänken utanför och åt glass medan vi kikade på bilar som körde förbi. 

(null)

Sen cyklade vi till en lekpark. Ebbe har verkligen utvecklat sin cykling och blivit riktigt stabil och duktig. Så kul att se hans framsteg. 

(null)

Olle hade tagit med sin dumpern och lekte loss i sanden. Tatueringen som han har på armen visar han stolt upp varje dag (!) när han kommer till förskolan. Stort!

(null)

Det är inte bara cyklingen som utvecklats för Ebbe utan hela hans motorik. Han har alltid varit ganska sen med den och väldigt försiktig av sig men äntligen verkar det börja släppa och han vågar klättra, hänga och göra sånt han tycker är läskigt.

(null)

Olle ville hålla handen när han gick i klätterställningen. Och så till något helt annat - jag var med om en av de finaste upplevelserna igår. Olle kom in till mig i sängen på morgonen, hoppade upp i sängen och sa "Mamma, jag älskar dig!" Så vackert och så stort. Att få älska och att bli älskad. Sann vardagslycka! 

Bröllop

(null)

I lördags fick vi vara med och fira när våra vänner August och Louise blev herr och fru Liljeblad. Det var en magiskt vacker augustidag med sol och värme! 

(null)

Brudparet strålade ikapp med solskenet. 

(null)

Festen hölls i orangeriet vid Örbyhus slott, en otroligt vacker plats. Vi minglade och åt förrätt ute i det fina vädret.

(null)

Förevigade oss på bild såklart. Så glad att jag  återigen fick använda min fina klänning som jag köpte till vår kärleksfest i början av sommaren. 

(null)

Festlokalen var fint pyntad och kändes rymlig trots 140 (!) gäster. 

(null)

Jag fick vår fina vän Axel vid min sida. Lite längre bort satt Josef som också ville vara med på bild. 

(null)

Sån lycka att få träffa så många som man tycker så mycket om. Som Elin, som från början var Jockes vän men som också blivit nära mig under åren. Så tacksam för vår vänskap!

(null)

Och vår älskade Johannes. En finare vän får man leta efter!

(null)

Man borde gå på fest oftare, särskilt vid ett slott! 

(null)

Vi njöt av att vara barnfria, att få umgås med våra vänner och fira kärleken. 
(null)

Tack älskade brudpar för en fantastik dag! Störst av allt är kärleken. 

Curves

(null)

Visst ser jag glad och svettig ut? Det är precis vad jag är! Precis kört ett träningspass på mitt älskade Curves. Jag är så glad att jag äntligen kommit igång med träningen på allvar. Snart har jag tränat här ett år och det känns så bra i hela kroppen, både på ut- och insida. Dessutom är det fredag idag vilket innebär ledig helg, hurra! Är fortfarande fascinerad över det här med att vara ledig från jobbet varje helg. Imorgon väntar bröllop i Örbyhus för fina vänner, ska bli så roligt. Speciellt eftersom det blir kärt återseende av många som vi träffar för sällan men som vi tycker så mycket om. Och nu, efter fredagsfys, blir det fredagsmys med familjen hemma i soffan. Glad fredag!