Nytt jobb

(null)

Så glad att få berätta att jag har fått ett nytt jobb som jag påbörjat denna vecka! Det är en liknande tjänst jag haft tidigare men hos ett större företag och det känns så bra. Så tacksam att det ordnat sig till det bästa för mig! Jag är helt slut efter första introduktionsveckan och ligger nu raklång i soffan och har fredagsmys med barnen. Jocke har bjudit på finmiddag ikväll för att fira och jag känner mig glad över att ha överlevt första veckan med alla nya intryck och saker att lära sig. Nu väntar en lugn helg tillsammans med familjen, så efterlängtat! Trevlig helg till er!

Back to vardagen

(null)

Det har varit en nöjd kille som cyklat till skolan på morgonen. Hela veckan har gått bra och det har märkts att han tyckt att det har varit roligt, om än ganska tröttsamt med alla nya intryck och att vara åter i vardagens dygnsrytm.

(null)

Olle har varit helnöjd på förskolan hela veckan. En dag när jag sa "hej då, ha en underbar dag!" log han tillbaka och sa "Ha en underbar dag!" Då är det med en skön känsla man lämnar! På eftermiddagarna har vi njutit av att vara hemma igen. När man varit borta en hel sommar blir ju allt det gamla nytt och roligt igen. Som att spruta med vattenslangen, hoppa studsmatta och för att inte tala om alla småbilar som Olle radar upp precis överallt där han får chansen.

(null)

Vädret har varit härligt så vi har passat på att ta en sväng till Sandbankarna för att njuta av den sista sommarvärmen. Det. Är. Så. Skönt.

(null)

Ebbe har gjort sin allra första läxan och var mäkta stolt över det, såklart! Man skulle berätta om vad man gjort i sommar och han valde att berätta om när vi såg en delfin utanför Limön. Historiskt!

(null)

Så glad för alla lekparker som finns i vårt närområde. En dag cyklade vi till Andersbergs lekpark som är ganska nybyggd och rolig för både mig och barnen. Där finns också en cykelbana som barnen roade sig med länge. Olle har fått upp bra fart med sin springcykel!

(null)

Det är som sagt tröttsamt med vardag. Igår, lördag, när vi varit till Bolongern och lekt och sen ätit middag somnade Olle raklång i soffan medan vi var ute och målade huset. Nu är allt färdigmålat utomhus tack vare målarhjälp från svärfar, såååå underbart!

(null)

Vi har kört ett riktigt jobb-race i helgen med att städa efter fasadrenoveringen och köra sopor till återvinningen. Tre överfulla lass senare kände vi oss befriade och glada över att tomten slipper vara överöst av skräp. Nu kvarstår att måla klart inne i uterummet och att lägga golv innan vi kan börja flytta in där lagom till höstkylan tränger sig på. Det är verkligen något att se fram emot! 

Hur går det med träningen?

(null)

Jo tack, det går jättebra! Snart är det två år sen jag började träna på Curves och jag är så tacksam för det. Från att aldrig ha tränat på gym till att träna cirkelpass med maskiner tre dagar i veckan och få träna upp kroppens alla delar. Känner sådan skillnad! Detta är första graviditet som jag håller igång med regelbunden träning och än så länge kan jag utföra de flesta övningarna. Curves-träningen bygger på att det alltid finns en coach under träningspasset så de hjälper mig att träna rätt! Under sommaren har jag varit med i en utmaning där man skulle utföra 24 pass på 8 veckor och jag klarade det, trots formsvacka i mitten på sommaren. De flesta pass har jag faktiskt gjort ute i Harkskär eftersom Curves Corona-anpassat med träningsvideos för de som hellre vill träna hemma. Har passat mig utmärkt under sommaren! Men nu är det skönt att vara åter på gymmet igen och få live-pepp från coacherna. Hoppas kunna hålla igång hela graviditeten! 

Träning gör sån skillnad både för kroppen och huvudet så jag vill verkligen peppa er alla att sätta igång med något ni tycker är kul och som blir av! Det är verkligen att investera i ett bättre liv för träning gör stor skillnad. Bor du i Gävle och vill hänga med till Curves, säg till!