Fredagsfriden

(null)

Den underbara fredagsfriden. Hämtade barnen tidigt på förskolan. Fredagsfikade och bakade pizza tillsammans, hela familjen. Barnen badade och sen hamnade vi i soffan allihop, med fredagsmys. Jag har känt mig så otroligt tacksam de senaste dagarna! För det liv vi får leva. För min man och mina barn som jag får vara familj tillsammans med. Alla barnens olika samtal, argumentationer och ord som används på alla möjliga sätt. Vem kan inte vara tacksam när Olle utbrister "Mamma! Kolla vilka coola bän (ben) jag har." Tacksam för att jag har ett roligt jobb och fina kollegor. Tacksam för min församling och min tro på Gud, som bär mig genom livets alla olika dagar. Solen har lyst flera dagar denna veckan och jag har låtsats att "nu är det vår, åh vad härligt!" fast jag vet att det egentligen inte är sant. Tacksam för träningen som gör både kropp, huvud och själ så gott, blir en bättre version av mig själv. Kanske allra mest tacksam över ett lugnare liv. Över ytterligare en obokad helg. Så viktigt och välgörande för mig med luft i livets schema, att ha tiden att stanna upp, sitta här i soffan och bara vara, istället för att ständigt springa genom livet. Åren går fort, så vad vill vi fylla dem med?

En vit bil

(null)

I lördags åkte vi till Uppsala för att köpa vår nya bil och lämna in vår gamla. Vi går från Audi till Ford denna gång och som vanligt sörjer jag alltid när vi lämnar den bil vi haft. När det kommer till bilar är jag en vanemänniska som gillar att ha det jag är van vid. Barnen tyckte det var spännande med nya bilen och har redan i förtid argumenterat för mig. Häromdagen hade Ebbe en utläggning om att "Den har rullgardiner, 7 sittplatser och är vit!" 

(null)

Jocke var nöjd att äntligen ha fått en "mini-buss", vilket han har pratat om i hela vårt gemensamma liv. "Tänk att ha plats för fler och att kunna erbjuda vänner och ungdomar skjuts från kyrkan" Dessutom har han fått buss-vindrutetorkare! (Jocke var specialist på vindrutetorkare som barn) 

(null)

Första turen gick till Stockholm där vi passade på att besöka våra vänner Victor och Clara. Både jag och Olle somnade gott medan Ebbe satt med paddan ("Mamma, det finns till och med ett eget bord för paddan") och Jocke fick köra. 

Nu sitter jag på tåget mot Hudiksvall där vi har vårt huvudkontor. Det var längesen jag var där så det ska bli kul! Ny vecka, nya möjligheter. Önskar er alla en bra måndag!

God morgon!

(null)

Vill bara kika in här och önska er en fin fredag! Jag sitter och väntar i bilen på att träningen ska öppna kl 7, mitt tredje pass denna veckan. Äntligen börjar jag komma in i vardagens lunk och varje morgon känns inte längre som att bestiga berg. Det var så härligt att krama om Ebbe imorse och säga att "Idag är det fredag! Jag hämtar er på förskolan och sen ska vi ha fredagsmys". Ska bli underbart! Vi ska göra en grej imorgon som man inte gör så ofta, ni får se. Ser fram emot en ganska obokad helg med tid för familj och vänner och församling. Hoppas du också får fylla din helg med sådant som gör dig gott!