Älskade familj

(null)

Tänk att vi får vara med om detta igen. En liten människa i vår famn. En blandning av oss båda. Har så svårt att se mig mätt på denna underbara lilla pojke. Speciellt då han är tillsammans med Jocke. Mina älskade pojkar!

(null)

Fyra pojkar får jag dela mitt liv med. Vad annat än lycklig kan man vara? 

(null)

Jag ska njuta så mycket jag bara orkar av bebistiden, den allra bästa om du frågar mig. Till och med på nätterna, när jag är som allra tröttast, försöker jag njuta av att återigen få hålla en bebis i min famn. Älskade lilla Gösta med allt sitt mörka hår.

(null)

Gösta, du har fått världens finaste storebröder. Som gärna håller om dig, försöker prata med dig och som du kommer ha så mycket roligt tillsammans med genom livet.

Tack gode Gud för livet som är mitt. 
Jag är så tacksam!

FOTO: @claravictoriafoto

Bebisbubblan

(null)

Vi mår bra här i bebisbubblan. Eftersom Ebbe haft så ont av sitt brutna nyckelben har han varit hemma från skolan fram tills idag då han ska gå sin första dag sen jullovet. Det har betytt att vi har fått många lugna och fina dagar tillsammans, hela familjen, vilket har varit jätteskönt. 

(null)

Ingen brådska på morgonen. Istället har vi kunnat mysa länge i sängen och äta frukost sent. Olle vill hålla Gösta mer och mer, om än för kortare stunder. Än så länge är båda bröderna bara kärleksfulla mot sin nya lillebror.

(null)

Gösta sover mest men ibland ligger han vaken och tittar sig omkring. Vi funderar kring vem han ska bli, vilken personlighet han har och vilken plats han kommer ta i vår familj.

(null)

Storebröderna har äntligen klippt sig. Här är före-bilden.

(null)

Och efter-bilden. Sån stor skillnad, plötsligt blev båda mycket större! 

(null)

I lördags var Clara hit och fotade Gösta och vår familj. Sen kom Moa & Axel för fika och lek ute och vi passade på att fota de nya vännerna Gösta och John. John är tre månader äldre än Gösta. 

(null)

Det är något alldeles speciellt med bebisar i teddybjörnsdräkter. Älskar!

(null)

Vi gick till Olles förskola för att leka och fika och äntligen kom Ebbe ut för första gången på en vecka. Jag tycker man vänjer sig vid att ses utomhus mer och mer. Vi fick en fin eftermiddag ihop, tacksam för vår vänskap och gemenskap.

(null)

I söndags åkte vi till Harkskär och Gösta gjorde premiär på platsen som vi alla älskar så mycket. På morgonen viskade Ebbe till Gösta med förväntan i rösten "Idag ska du få uppleva Harkskär!"

(null)

Solen lyste och det var vindstilla, helt ljuvligt, så jag och Jocke passade på att gå en promenad. Så skönt att komma ut, jag har verkligen längtat efter barnvagnspromenader. 

(null)

Sen stod Jocke och svärfar ute och pratade om kommande planer för trädgården. Det är ständigt något projekt på gång. 

(null)

På eftermiddagen, medan jag låg och sov, åkte Olle spark på isen med sin farfar. Tänk att våra barn får växa upp så här, vilken rikedom! 

(null)

Hur går det med tröttheten då? Jo, helt okej. Men vissa nätter ammar jag mer sovandes än vaken. Och varje dag försöker jag sova en stund för att orka. Känner mig mer medveten denna gång vad jag behöver för att må bra och klara av bebistiden.

(null)

När både jag och Jocke är hemma försöker vi ge barnen mycket tid, var och en. Igår hade jag och Olle lite ensamtid och passade på att måla naglarna som Olle önskat länge. Sen läste vi bok medan nagellacket torkade. En guldstund mitt på dagen! Under tiden sov Gösta gott i soffan på egen hand. Det händer flera gånger per dag. 

(null)

Igår blev vi uppvaktade hela dagen. Jag fick paket i brevlådan, posten kom och levererade presenter till Gösta vid dörren och sen kom min fina vikarie Lisa med en fantastisk blomsterbukett från mina kollegor. Åh, vad jag känner mig glad över att vara omgiven av så många fina människor! 

Nu säger Olle "Vakna, jag är din storebror" till Gösta och vi ska strax gå upp och äta frukost. Ny dag, ny nåd. Önskar er alla en fin tisdag!

1 vecka

(null)

(null)

Karl GÖSTA Åke Lundqvist.
Älskar, älskar, älskar dig!