Ett annorlunda sportlov

(null)

Eftersom Ebbe har aktivitetsförbud i 3 månader och behöver vara extra försiktig med att inte slå i huvudet har vi fått tänka om kring sportlovet. Tanken var att vi skulle åka skidor men det går ju inte. Så glad att Jocke tagit ledigt sen tidigare så vi kan vara lediga tillsammans. Vi behöver det efter veckorna som ligger bakom. Solen har lyst och vi har varit hemma och tagit dagarna som de kommer. Igår gick vi på långpromenad och upptäckte en ny lekpark. Idag gjorde vi favorit i repris på långpromenad och gick upp till Hemlingby där det finns en "inte nudda mark-bana".

(null)

Det har känts skönt att ta dagarna som de kommer. Inga måsten, bara vara med varandra. Hinna hålla barnen i handen och prata medan vi går, leka gissa-leken, stanna i olika lekparker som vi hittar längst vägen och läsa på skyltar vi passerar. Att vara i nuet, så ofta man inte är det. Men nu har vi verkligen varit det. Skön känsla!

(null)

Hittade ett stort vindskydd där solen värmde och vi fikade. Låtsades att vi var i fjällen. Vi gör verkligen det bästa av situationen. Som Ebbe själv sagt "Jag vill inte veta vad jag inte kan göra utan vad jag kan göra." Så det ägnar vi oss åt. 

Ps. Ebbe har gjort två läkarundersökningar under veckan som gått jättebra. De är överraskade över hur snabbt han återhämtat sig. Nästa besök är om 1 månad igen hos ögonläkaren. Vi är så tacksamma och lättade! 

Kommentera inlägget här :