Hej från Norrland!

Jag har varit på besök hos min pappa i Norge några dagar tillsammans med min syster U och är nu på väg hem igen genom de norrländska skogarna. Jag har aldrig fått uppleva Norrland på riktigt så det är så häftigt att få se den vackra naturen, att få besöka Norge, Finland och Sverige på samma dag och åka på vägar som bara omges av skog, skog och skog. Ett sant äventyr!

Att vara gift

Jag är så glad att jag har J att dela mitt liv med! Jag kan spana in honom och tänka "Oj, vilken snygg kille! Honom vill jag ha!" Och så inser jag att han är min och vill dela alla dagar med mig. Lycka! Det är härligt att va gift. Det är både upp och ner, toppar och dalar, skratt, bråk, lätta dagar och svåra dagar. Men en sak är säker: det är värt det!

Båttur

Vilken fin dag! Vi tog en långtur med båten till Sikhjälma för att hänga med vänner. Äntligen strålande sol, vindstilla och varmt så det gick bra att åka. Johannes och Jocke navigerade och körde båten medan jag satt i solen och lyssnade på sommar i P1 (väldigt många bra sommarprat i år!). Väl framme blev det sol på klipporna, minigolf-turnering (som visst arrangerar här varje år. Det gick tyvärr väldigt dåligt!), grillning, båttur med säl-tittning och kortspel i stugan. Inatt har vi sovit i båten och är nu på väg hem och det är ännu en strålande, solig dag. Härligt!