Mammaveckor och pappaveckor

(null)

Vi har haft en intensiv start på vårterminen. Är den kanske alltid det med tanke på vab och utbildningsdagar och allt som ska hinnas med i början av det nya året? En höjdpunkt var när vi firade Karl-dagen på Pinchos. Alla killar i familjen heter Karl så vi har som tradition att fira lite extra just den dagen. 

(null)

Mysigt att vara med barnen på restaurang. Nu märks det verkligen att de har blivit större och att det inte alls är lika svårt som förr eftersom Gösta nu får en padda och sitter som ett litet ljus. Och de andra två kan man sitta och prata och dela livet med. Se, så glada vi var här! Några timmar senare, på natten, blev Olle magsjuk. Jocke var tvungen att åka iväg på jobb så jag blev själv. Olle var så tapper som inte lämnade rummet på två dygn förutom toalettbesök. Tack vare det blev ingen mer sjuk.

(null)

När två dygn gått tog vi oss ut och lekte i solen. Nu vänder det verkligen och dagarna blir ljusare. 

(null)

Solen sken in i vardagsrummet och pojkarna satt på rad med sina paddor och telefoner. Vårt lilla gäng!

(null)

Jag njöt av kaffe i solen som värmde. Hurra! Det bästa ligger verkligen framför.

(null)

Och så underhöll vi oss med att baka semlor.

(null)

Efter flera dagar själv med barnen var det underbart att utropa "nu blir det pappavecka" och åka iväg på utbildning nere i Kinnarp. Njöt av att dricka kaffe i lugn och ro.

(null)

Och att få bli inspirerad av alla fina miljöer och få ta del av ny kunskap. Väldigt givande dagar.

(null)

Sen hann jag inte mer än hem och svida om innan jag åkte vidare på tjejhelg till Vännäs utanför Umeå där vår älskade vän Elin bor. Stannade i Sundsvall och köpte en födelsedagspresent från min mamma, nämligen denna fina väska. På vägen hann vi även med ett stopp i Örnsköldsvik hos min systerson som läser musikutbildning där. Det var så roligt att jag inte ens tänkte på att ta en bild på oss.

(null)

Till sist nådde vi slutdestinationen. Norrland visade sig från sin bästa sida. 

(null)

Likaså Elins hem. Så mycket fint.

(null)

När vi ses gör vi två saker. Pratar och äter. Åkte till ett café 40 minuter bort för att få äta en semla. Självbetjäning med swish. Så mycket Norrland!

(null) 

Solen lyste in och jag njöt. Av att få vara tillsammans med Frida och Elin som blir närmare mig för var gång vi umgås. De är vänner som jag kan dela allt med. Som utmanar och säger emot när de inte håller med. Som uppmuntrar och peppar. Som är olik mig och som älskar mig just så. Med tanke på att jag lämnade mitt eget sammanhang efter gymnasiet är jag så tacksam att jag omfamnats av nya vänner som idag är mina närmaste. 

(null)

Hemkommen igen blev det åter vardag och friluftsdag. Tur är väl då att man har två söner som skriver sina egna packlistor så att föräldrarna ska komma ihåg allt som önskas. Genier! 

(null)

Dejtade varandra på alla hjärtans dag. 

(null)

Vi må ha haft en hel del mammaveckor och pappaveckor på slutet men vi tycker allra bäst om att vara tillsammans. Nu är vi inne på vårt 17:onde år. Jag väljer honom varje dag. Året om.

(null)

När jag kom hem fick jag present av Ebbe, örhängen han gjort på fritids. 

(null)

Och av Jocke fick jag en evighetsbukett i form av torkade blommor från Living flowers. Blev så glad! Nu är Jocke iväg en sväng på jobb igen och jag har lyckats natta 2 av 3 barn medan jag skrivit här.  Önskar er alla en fin helg!