Pizza



Hann med en spontan-dejt med min fantastiska systerson idag. Han är bara tre år yngre än mig och är mer som än bror än en systerson, bara det att vi sluppit alla bråk när vi var små. Vi har för det mesta bara fått ha det bra tillsammans! Han bjöd mig på Jönköpings-pizza och jag njöt av varje tugga. Kebabpizza a la Jönköping är bara sååå gott! Det finns inget i den divisionen där jag bor så det är bara att passa på när man får chansen! Att få hinna prata och dela livet gör mig glad, min systerson är fantastisk! Nu ska jag sova efter en bra kurs-dag med mycket bra undervisning, tusen tankar som snurrar i huvudet och en längtan efter mer av Gud och av hans plan för mitt liv. 

Göteborg





I söndags åkte vi ner till Göteborg för att besöka våra vänner Daniela och Hannes. Vi har haft sköna dagar med många samtal (så bra och givande att få prata med ett gift par, som är i samma situation.), fika och shopping i stan, god middag med linssoppa (måste lära mig att laga!), äta hemmagjorda semlor och prata, prata, prata. Bra dagar! Tack vänner! Nu drar vi vidare på Kurs till Munkaskog utanför Jönköping. Det är dagar för ungdomsanställda då man får tid att prata med människor i samma situation som en själv, får bra undervisning, tid till bön&lovsång och tid att bli peppad för en ny termin. Brukar vara toppen-dagar, hoppas det blir så även i år!

Skridskor!







Äntligen har jag åkt skridskor! Det är över 6 år sen sist så det var verkligen på tiden. När Olivia&Elina skickade och frågade imorse tvekade jag först (bekvämlighet! Soffan är ju så skön!) men beslöt mig sen för att hänga på. Fram med min gamla bandy-trunk (jag har spelat bandy) och på med knäskydd, bandybrallor, halsskydd, hjälm och skridskor. När jag skulle ut på isen tänkte jag "kan jag det här eller har jag glömt hur man gör?" Som tur var satt minnet kvar i benen och det gick faktiskt riktigt bra att åka. Och så roligt det var! Hur har jag kunnat låta bli att åka skridskor i så många år?? Det blev sköna timmar med skridskoåkning och fika med varm oboy. Helt underbart!