Sol

Solen värmer idag! Sååå skönt! Som jag längtat! Jag sitter på tåget hem från Småland. Det är alltid lika ledsamt att åka ifrån familjen och veta att det dröjer till vi ses igen. De är ju så viktiga i mitt liv och ger mig så mycket glädje och kärlek. Det är alltid lika roligt att träffas! Jag är så tacksam över all tid jag fått med mamma, mina syskon, svågrar, svägerskor och syskonbarn. Min systerson O och jag hade en fin dag igår. Solen sken och vi myste på stan. Vi fyndade och åt lunch på "Bageriet", ett trevligt i stan nere vid Munksjön. På kvällen gjorde vi tacos och kollade på film. Bra avslutning på fina dagar! Nu ser jag fram emot att få slänga mig i armarna på min man!

La familia

Igår firade vi 22-åringen på den riktiga dagen. Han hade önskat smördegsinbakad oxfilé och vi uppfyllde hans önskan! Så gott! Till efterrätt gjorde vi Lovisas paj. Helt klart den bästa och enklaste pajen att göra. På kvällen åkte jag och syrran in till stan för att gå på bio. Vi såg "Små citroner gula", en riktig feel-good-film som är väl värd att se. Nu har jag vaknat till en ny dag och ska umgås med min fina systerson som är ledig idag. Solen lyser och det är en fantastisk dag! Vi får se vad vi ska hitta på...

Kalas

Jag är fortfarande kvar i Jönköping hos familjen. Eftersom jag har fyra syskon är det många att hinna med. Man måste passa på att träffa alla när man får chansen! Vi ses inte så ofta eftersom jag jobbar nästan varenda helg. Jag har missat så många kalas de senaste åren. Kalas i vår familj är viktigt! Det är så vi får möjlighet att ses allihopa. Att uppdatera varandra om livet och bara umgås! Därför var jag så glad igår när jag äntligen fick vara med på kalas. Min fantastiska systerson fyller 22 år idag! Hurra! Alla syskon var samlade och jag fick leka med mina syskonbarn, lycka! På kvällen, när festen var slut, gjorde jag mina goda scones och bjöd på. Härligt att vara samlade kring köksbordet och dela livet! Dessutom blev det några scones över som jag precis njutit av till frukost. Här är det lugnt och stilla. Hela familjen är iväg i skolan och på jobb. Då passar jag på att ta det lugnt och vila. Det behöver jag!