Vattkoppor

(null)

Igår upptäckte vi vattkoppor på både Ebbe och Olle så vi anar att det blir vabb hela veckan. Här hemma har det varit två ganska pigga killar. Olle har bara några koppor medan Ebbe har fullt på hela överkroppen och i ansiktet och har dessutom feber. Lämplig dag att vabba på ändå, med sol och värme och tre veckor kvar tills semestern. Sååå glad att vi fick det nu och inte sen.

(null)

Mest glada miner men ibland såhär. Just detta tillfälle hade jag kraft nog att bara skoja bort det med en sur min och gå vidare. Med barn får man verkligen uppleva hela känsloregistret under en dag. 

(null)

En stund senare var det frid och fröjd igen och vi drack smoothie. Skulle blivit glass (banan + naturell yoghurt + frysta hallon) men blev så lös att det fick bli smoothie istället. Godkänt av barnen, tur!

(null)

Ebbe var så nöjd att han kunde ha sina Sverige-kläder från förra året. "De är så fina, mamma!" 

(null)

Olle kunde ha sina också! Efter lite smoothie fanns det ny energi till lek. Vi kastade vattenballonger och hoppade studsmatta och tog oss en liten cykeltur. 

(null)

Sen hittade jag Olle så här efter att det varit tyst en bra stund - med vattenspruta och trasa som jag skulle städa med. "Roligt, mamma. Städa!" Hoppas det håller i sig...

Kommentera inlägget här :