Premiärturen


Idag sken solen och vi passade på att ta premiär-turen med vagnen. Det kändes fantastiskt att få vara ute och gå utan en stor mage och med vår son i vagnen. Lille E är så nöjd när han åker vagn, bil eller vaggas. Han verkar gilla det här med fart! Bra tycker vi som oftast är på språng och lever ett aktivt liv. Eftersom vi bor i en liten håla träffade vi förstås flera gratulanter under vägen. Det är många som väntat länge på detta barn och som skiner upp när de ser oss. Kan inget annat än att känna mig stolt och lycklig när jag får visa upp det bästa  som vi har! Jag vet, man blir alldeles töntig, sentimental och insnöad när man fått barn. Du som inte gillar att läsa om föräldralivet och allt som hör därtill borde nog sluta läsa bloggen nu.... Detta är nämligen mitt liv!

Det nya livet


Här kan jag nog inte skriva något vettigt på flera dagar. Jag är helt uppe i att ta hand om min fantastiska son, att lära känna honom, att ta hand om mig själv och kroppen som fortfarande är sliten och att njuta av det nya livet tillsammans med min älskade man. J är så mycket mer självklar som förälder än jag. Han fixar och tar hand om lille E på ett fantastiskt sätt och är alltid lugn och trygg. Han byter alla blöjor, stöttar och servar mig med precis allt och ser till att vår lilla familj funkar. Om du någon gång funderar det här med barn, se till att göra det tillsammans med någon du verkligen älskar och som älskar dig precis för den du är! Som stöttar, peppar och gör allt för att er familj ska ha det bra! Precis så känns det när jag tänker på J och allt han sagt, gjort och varit de senaste dagarna. Det gör mig så lycklig och tacksam! Jag känner mig välsignad! Tack gode Gud! 

Jag är mamma!


Jag är nu mamma till lille Ebbe och det gör mig så obeskrivligt lycklig. Vi är så glada och tacksamma att allt gått så bra! I lördags förmiddag åkte vi in och kl 17.15 var han ute! 3775 g och 51 cm lång. En frisk och stark liten bebis som firade sin födsel med att bajsa ner sin mamma totalt. Det blir en fin berättelse att dela med honom på någon av hans stora dagar i livet. Nu har vi lämnat BB och njuter av att få komma hem i lugn och ro. Vi är så tacksamma till all sjukhuspersonal som gjort detta möjligt. Vilket fantastiskt land vi bor i, vi har verkligen fått bästa möjliga vård och bästa möjliga start med Ebbe. Tack för all er omsorg, era böner och goda tankar. Det betyder mycket!