Roadtrip

(null)

I tisdags åkte vi iväg på en liten roadtrip till våra vänner Moa & Axels sommarstuga i Degerfors. Efter pandemi-året känns det extra härligt varje gång vi får packa bilen full och ge oss iväg på de svenska vägarna som är så vackra. Vilket underbart land vi bor i, allra helst i sommarskrud! 

(null)

Pausade i Fagersta där vi lunchade på Sibylla. Så skönt att Gösta sitter nöjt med i stolen nu och roar sig med att titta på oss och på det som rör sig runt omkring. 

(null)

Framme i stugan bjöds vi på fika i det varma sommarvädret. Vilken sommar vi har och vilken värme!

(null)

Stugan låg helt fantastiskt, alldeles ensligt vid en storslagen älv. 

(null)

Så skönt att svalka sig i älven när termometern visade på över 30 grader dagarna långa. Gösta kämpade på bra i värmen! Hela tiden sökte vi skugga, ett säkert tecken på att det verkligen är riktigt varmt i Sverige.

(null)

Kramades med min man på bryggan. Så mysigt att uppleva helt nya saker tillsammans. Som att semestra i Värmland.

(null)

Barnen badade mest hela tiden och fick komma upp mellan varven och äta glass. Så fint att våra barn har fått följas åt ända sen de föddes. 

(null)

Värmen tog ut sin rätt och alla blev trötta. Jag passade på att sova alldeles själv på bryggan. Hittade spellistan "Visa och vemod" på Spotify, tips att vila till!

(null)

Insöp allt det vackra! Så härligt att få njuta av våra vänners paradis på jorden. Det bästa var enskildheten, att inte skymta en enda människa utan att bara få vara för oss själva. På kvällarna, när barnen somnat, satt vi uppe och pratade tills det blev sent. De där samtalen, de älskar jag. 

(null)

Efter två dagar styrde vi bilen hemåt igen och barnen sov hela vägen, slutkörda av lek, bad och av den oerhörda värmen. Tacksam för AC i bilen. Och med oss hem fick vi en liten halvåring som bytt skepnad senaste veckorna. Men mer om det i nästa inlägg. 


Kommentera inlägget här :