Harkskär

(null)

Igår (söndags) stannade vi kvar i Harkskär efter att barnen varit här medan vi var på bröllop. Fint väder, om än lite kallare igår. Det är sååå vackert här, njuter av utsikten varje gång.

(null)

Det blommar för fullt och jag hinner knappt med att insupa allt det vackra eftersom det går så fort detta år och allt slår ut i raketfart. 

(null)

Jag var hängig men orkade ändå med en liten båttur. Premiär för mig i stora båten. Hade kunnat åka hela kvällen. Bara sitta tyst (ja, annat kan jag förresten inte göra just nu eftersom jag ju tappat rösten) och se på havet och naturen. Olle, som har väldigt lite sömnbehov och som vanligtvis är svår att söva somnar konstigt nog alltid i båten. Men så har han ju åkt båt sen han var 16 dagar gammal.

(null)

Ebbe somnade också. Det är svårt att hålla sig vaken när vågorna gungar så skönt. Det är glädje att hela vår lilla familj älskar båtlivet!

(null)

Sen hjälpte Ebbe farmor att ta död på tistlar med hjälp av att strö ut salt på dem. Han var fenomenal på att peka ut tistlarna. Märks att han gillar när han får hjälpa till och vara en liten arbetare. 

(null)

Olle kryper runt överallt, hela tiden. Alla byxor har hål på knäna. Han är snabb och tar sig fort fram. Går med hjälp av gåvagnen och om vi håller honom i händerna. Och så förflytta han sig mellan saker, bara han kan hålla i sig. Han är en riktig upptäckare och älskar att äta grus och sten och grejer han hittar på marken. Det gäller att hålla koll precis hela tiden. En intensiv tid! Det vi dock märker är att Olle blir allt mer nöjd och mindre frustrerad nu när han tar sig fram allt mer obehindrat. Skönt!

Kommentera inlägget här :