Plötsligt händer det.

Lycklig mamma med en god frappuccino i handen och två sovandes barn i vagnen. Plötsligt händer det!
Älskade liten. Vi som sagt han inte gillar att åka vagn. Tar tillbaka det. Man måste ju faktiskt få chansen att vänja sig.
Trött kille efter att han fått leka loss i lekparken. Han har blivit så stor! Beundrar honom på avstånd när han leker och förundras över hans utveckling.

Trotsade känslan "det är bekvämast att stanna hemma" idag och åkte själv till stan med båda barnen. Först var vi till BVC där Olle fick vaccinations-sprutor. Jag blundade när de gavs och Olle gallskrek men gråten gick snabbt över. Sen åkte vi till Sibylla och åt lunch följt av lekparkshäng i Boulongnern (centrala Gävle) och en sväng på stan. Tillslut sov båda barnen i vagnen (!) och jag passade på att köpa en frappuccino på nyöppnade Espresso House. Sån lycka att få gå i solskenet och njuta! Man får verkligen passa på att fånga de härliga, korta stunderna för tio minuter senare ville Olle ha mat följt av en regnskur som gjorde att Ebbe vaknade och vi fick stå under ett träd och skydda oss från regnet en bra stund. Älskar livets kontraster! Nu är jag nyss hemkommen från en långpromenad. Hade Ulf Ekmans sommarprat i lurarna och njöt av ensamheten och promenaden - skönt för både ande, kropp och själ. Olle har fått sin första feber efter vaccinationen så vi får se hur natten blir. Somnar oavsett tacksam och lycklig efter en bra dag. Tack gode Gud för livet jag får leva. 

Kommentera inlägget här :