Gröna huset: Köket

Jag lovade ju lite bilder från vårt hus och först ut är köket. Är så nöjd med våra val hit, alltifrån bänkskiva till tapeten. 

(null)

I detta hus valde vi att göra ett mer modernt kök, till skillnad från vårt förra där köket var mer lantligt. Gröna huset känns mer modernt i sin form. Kul att få testa att göra olika, en förmån! Köket är från Ikea. Knopparna hittade vi på nätet. Bänkskivan är från en stenfirma i stan. 

(null)

Vi valde matt kakel och det blev så fint!

(null)

Vi har ett stort härligt fönster som vätter mot baksidan. Perfekt att titta ut på vår trädgård och på de förbipasserande på gångvägen nedanför. Bord och stolar har vi köpt på Mio. 

(null)

Tulpanerna har jag fått av svärmor. Bordstabletterna är från Lagerhouse.

(null)

Det fina grytunderlägger från Grafitgrå fick vi av mina systrar i inflyttningspresent. Älskar det!

(null)

Den lilla yta som vi sitter på här, framför altandörren, är just nu en liten lekplats. Det är egentligen den köksdel som angränsar till vardagsrummet men det är ju för tillfället avstängd så nu passar det bra som en liten lekhörna. Vi kommer mer och mer i ordning hela tiden även om jag hade velat få allt i ordning på direkten. Men som Alfons Åbergs pappa säger (Han har faktiskt lånat citatet från Bibeln): Allt har sin tid. 

Kommentera inlägget här :